Το Soccer Station στα social media:  Facebook  |  YouTube

Προσωπικά δεδομένα

Εισαγωγή

Το αθλητικό κέντρο Soccer Station χειρίζεται με υπευθυνότητα όλα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας με άκρα προσοχή. Για οποιεσδήποτε απορίες ή παρατηρήσεις σχετικά με αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (εφ’ εξής η «Πολιτική») της εταιρείας μας, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα από το Soccer Station. Η Πολιτική αυτή έχει εφαρμογή μόνο στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το Soccer Station , διαχειρίζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων.

Αυτή η Πολιτική δεν έχει εφαρμογή σε δεδομένα που συλλέγονται από το Soccer Station μέσω άλλων οδών ή μέσω κάποιας άλλης ιστοσελίδας. Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ό, τι στην περίπτωση που παρέχουν προσωπικά δεδομένα σε άλλες εταιρείες, οι Πολιτικές αυτών των εταιρειών καθορίζουν τις χρήσεις αυτών των δεδομένων και η Πολιτική του Soccer Station δεν θα ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται στο Soccer Station μέσω αυτής της ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δεδηλωμένη κατά τη στιγμή της συλλογής τους χρήσης.

Επιπλέον, τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα δύνανται να χρησιμοποιηθούν για στατιστικές αναλύσεις.

Τα προσωπικά δεδομένα θα συλλέγονται και επεξεργάζονται από το Soccer Station για τους ακόλουθους σκοπούς:
για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων, ενεργειών προώθησης, διαφήμισης και προσφορών, εκτός εάν ο χρήστης επιλέξει να μην λαμβάνει ανάλογες επικοινωνίες.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διατεθούν σε τρίτα μέρη.

Συγκατάθεση

Μέσω της παροχής προσωπικών δεδομένων στο Soccer Station, οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας δηλώνουν τη ρητή τους συγκατάθεση σχετικά με την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από το Soccer Station με τους τρόπους που περιγράφονται σε αυτή την Πολιτική.

Πρωτάθλημα εταιρειών

Στο αθλητικό κέντρο Soccer Station διοργανώνουμε πρωταθλήματα εταιρειών, σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες σας.

Δείτε περισσότερα

Σχολές ποδοσφαίρου ΠΑΟ

pao soccer schoolsΈνα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάθετε περισσότερα

Ακαδημίες Soccer Station

Οι ακαδημίες του Soccer Station ανήκουν στο επίσημο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.  

Ελάτε κοντά μας

Social media

Ακολουθήστε το Soccer Station στα social media για όλα τα τελευταία νέα.

               facebook hover        youtube hover